Resultaten voor opleiding toerisme mbo

opleiding toerisme mbo
 
 
Mbo Toerisme-vacatures augustus 2017 Indeed.nl.
MBO werk en denkniveau met een relevante opleiding op het gebied van toerisme. _Travel Impressions tot juni 2016 opererend onder de naam American Express. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Travel Impressions Vacatures in Amsterdam-Zuidoost. Lid examencommissie MBO Facilitair, Horeca Toerisme.
Gilde Opleidingen Niveau 4 Opleidingen MBO Stad.
MBO Wat is dat? voordat je favorieten op kunt slaan' Toevoegen aan Favorieten. Adres Olympialaan 4. 6042 JZ Roermond Google Maps Telefoon 0475-343243 E-mail info@gildeopleidingen.nl Website http//www.gildeopleidingen.nl/: Twitter https//www.twitter.com/gildeopledinge: Facebook https//www.facebook.com/gilde.opleidingen.roc.: Afbouw, hout en onderhoud. Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek. Bouw en infra. Economie en administratie. Handel en ondernemerschap. Horeca en bakkerij. Informatie en communicatietechnologie. Media en vormgeving. Mobiliteit en voertuigen. Techniek en procesindustrie. Toerisme en recreatie. Transport, scheepvaart en logistiek. Veiligheid en sport. Voedsel, natuur en leefomgeving. Zorg en welzijn. Elke opleiding duur.
Wat ga jij studeren Fontys.
Onderwijs op hbo en universiteit. Doorstuderen na mbo? Wat is een Associate Degree? Wat is een Bachelor? Wat is een Master? Switchen van opleiding. Tips voor u als ouder. Check na 12 weken of studie echt past. Aanmelden en inschrijven.
Toerisme Recreatie Deltion College.
Procedures en Reglementen. Hoe werkt het mbo? Deltion Sprint Lyceum. Deltion College / Jongerenonderwijs / Toerisme Recreatie. Horeca, Reizen Dienstverlening. De toerisme recreatie branche is voortdurend in beweging. Steeds meer mensen gaan er voor een korte of langere tijd tussenuit. Hierbij kun je denken aan dagtrips, outdooractiviteiten en langere vakanties. In de toeristische recreatieve sector kun je met een mbo-diploma veel verschillende soorten werk doen. Online reizen verkopen, rondleidingen verzorgen, animatieprogrammas opzetten voor internationale campings, receptiewerk, leiding geven aan teams, en nog veel meer. In deze branche zijn vele organisaties actief. Te denken valt aan campings, hotels, groepsaccommodaties, outdoorbedrijven, evenementenbureaus, bungalowparken en wellness-centra in binnen en buitenland. Werk je graag met mensen, ben je ondernemend en dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de toerisme of de recreatiebranche misschien wel iets voor jou. Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. De opleiding Leerweg / Niveau.
Academie voor Horeca en Toerisme MBO Utrecht.
Academie voor Horeca en Toerisme. De Academie voor Horeca en Toerisme is een onderdeel van MBO Utrecht en biedt mbo-opleidingen in de richting van Horeca en Toerisme. Over de Academie voor Horeca en Toerisme. Een opleiding in Horeca en Toerisme is iets voor jou als je oog hebt voor detail.
Focus en WTV.
Focus en WTV kwijt? Ben je klant bij Proximus en vind je je favoriete regionale zender niet meer terug op het gebruikelijke nummer? Geen nood, dankzij dit stappenplan kan je ons meteen vinden en op het nummer van vroeger zetten!
Opleidingen ROC de Leijgraaf.
Niveaus/opbouw van je opleiding. De 4 mbo leerniveaus. De opbouw van je opleiding. Leermiddelen en wettelijke schoolkosten. Opleidingen voor volwassenen. Internationale schakelklas ISK. Cursussen en trainingen. Leijgraaf Lift Brengt MBO Talent verder. Een dagje Leijgraaf. Vraag en antwoord. Onze mbo opleidingen.
Eindhoven Wikipedia.
Eindhoven heeft tal van MBO instellingen, die vooral leerlingen uit de regio Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg aantrekken. Veel instellingen zijn in de jaren 90 samengegaan in het Regionaal opleidingencentrum ROC. Met ingang van het schooljaar 2013/2014 is de naam ROC Eindhoven veranderd naar Summa College. Het Summa College Eindhoven heeft meer dan 150 opleidingen op 20 gebieden, zoals de autobranche, ICT, economie en welzijn. Tevens heeft het Summa College een montessoricollege. Naast het Summa zijn er in Eindhoven nog enkele specialistische opleidingen, zoals bij De Rooi Pannen op het gebied van horeca, toerisme/recreatie en brood banket, SintLucas Eindhoven, gericht op de grafische sector en Helicon voor middelbaar agrarisch onderwijs. Hoger beroepsonderwijs bewerken. In Eindhoven zijn via Fontys verschillende soorten hoger beroepsonderwijs te volgen voor bachelor en mastergraden. Fontys in Eindhoven biedt onderwijs op het gebied van Bedrijfsmanagement en Logistiek, Economie, Engineering, Gezondheidszorg, Communicatie, ICT, Mens en Maatschappij, Natuurwetenschappen, Onderwijs Lerarenopleidingen en Sport. In Eindhoven heeft de opleiding verschillende vestigingen, maar de meeste opleidingen zijn gevestigd aan de Rachelsmolen.
Toerisme Recreatie ROC van Flevoland.
Meer informatie over SCALA en alle opleidingen. Moreno Front Office. Ik heb een talenknobbel en dat is handig bij een opleiding in de Toerisme Recreatie. Opleidingen binnen deze sector. MBO College Lelystad. MBO College Poort. Manager Leisure Hospitality. Manager Travel Hospitality.

Contacteer ons