Resultaten voor politierechercheur opleiding

politierechercheur opleiding
 
 
Spreekbeurt over Politie.
Wat heeft de politie mij te bieden? Als u voor politiewerk kiest, betaalt het korps de opleiding. Daarnaast ontvangt u, naast een vast bedrag per jaar ook tijdens de opleiding, een vergoeding per uur. Uw korps zorgt bovendien voor een goede risicoverzekering.
Wat verdien je? Lokale Politie Antwerpen.
Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets. Benieuwd hoeveel je als inspecteur van politie verdient aan het begin van je carrière, na 1 jaar en na 6 jaar dienst? Een inspecteur van politie mag rekenen op een maandelijks nettoloon van.: Aspirant tijdens opleiding.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Politieacademie.nl Opleidingen Forensische Opsporing.
De opleiding richt zich op het beantwoorden van vragen als: wat heeft zich bij een incident afgespeeld, wie is daarvoor aansprakelijk en wat valt eruit te leren? Het accent van de opleiding FO ligt op de afwikkeling van het onderzoek rondom de technische bewijslast.
Zoek een opleiding of cursus ROC.nl.
Opleidingen, Cursussen Trainingen. Maak een keuze uit een van onderstaande soorten onderwijs om jouw opleiding, cursus of training te kunnen vinden. voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. hoger algemeen voorbereidend onderwijs. voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Niet regulier onderwijs. een opleiding volgen, maar niet naar school. niet reguliere opleidingen op allerlei niveau's.'
Politieonderwijs politie.nl.
Het Basis Politieonderwijs biedt onderwijs voor mensen die starten met een baan bij de politie. Dit is op mbo, bachelor en masterniveau en sluit volledig aan op het reguliere onderwijs. Tijdens de opleiding bent u in dienst van een politie-eenheid en ontvangt u salaris.
Politie opleiding.
De opleiding duurt twee jaar. Het is een duale opleiding: je werkt en leert tegelijk. Je bent vanaf de start van de opleiding in dienst bij de politie en ontvangt een salaris. Na de opleiding kun je direct als rechercheur aan de slag.
Cao en salarisschalen politie.
De rechten en plichten van politiemedewerkers zijn vastgelegd in het Besluit algemene rechtspositie politie Barp en het Besluit bezoldiging politie Bbp. Daarnaast hebben politiemedewerkers te maken met het Besluit reis, verblijf en verhuiskosten Brvvp en de Beleidsregel pauzes Pauzeregeling. Salarisschalen Politie per 1 januari 2017.
Integrale veiligheidskunde politie vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Integrale Veiligheidskunde Minimaal 5 jaar ervaring als beleidsadviseur integrale veiligheid Beleidsadviseur integrale veiligheid Ook voer je reguliere overleggen met politie, veiligheidsoverleggen met opdrachtgever in Flevoland ben ik op zoek naar een ervaren beleidsadviseur integrale implementeert nieuwbeleid en je voert werkzaamheden uit van het integraal.

Contacteer ons