Meer resultaten voor opleidingen HBO Politie

opleidingen HBO Politie
 
 
Arjan Kamp, student in Rotterdam Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Waarom heb je voor deze opleiding gekozen en waarom bij Inholland? Toen ik 16 jaar was, draaide ik tweemaal een weekenddienst mee bij de politie in Goes en Rotterdam-Noord. Toen werd mij duidelijk dat werken bij de politie echt mijn droombaan is. Het leek me echter slim om eerst hbo te doen.
Se-n-Se: Secundair na Secundair 1-jarige specialisatie opleidingen in de provincie Antwerpen.
Er is dan ook een grote vraag naar goed opgeleide werknemers in de zeer uitleenlopende domeinen van de veiligheidssector. Je kan bijvoorbeeld bij de politie of brandweer terechtkomen, ingeschakeld worden als privébewaker of meedraaien in een equipe van voetbalstewards. Integrale Veiligheid studeren?
Infopolitie.nl Infopolitie.nl.
In januari, april, augustus en november. Opleidingen voor het niveau hbo en wo starten minder vaak, dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Vakantiedagen neem je op in overleg met je werkgever het korps. De Politieacademie is gesloten op officiële feestdagen en gedurende 4 weken in de zomerperiode. Ook in die periode overleg je met het korps over verlof. Baan en opleiding ineen. Werken bij de politie betekent dat je een baan en opleiding ineen hebt.
Forensisch politie onderzoeker Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Via CV.nl kun je nu een forensisch politie onderzoeker CV maken. Eenvoudig in te vullen, keuze uit 32 professionele templates, direct te downloaden en klaar voor gebruik! Ga voor je curriculum vitae naar Tevreden met dit advies? Deel of mail! Beroepentest hbo en wo.
Handhaver Toezicht en Veiligheid Politie: Vitalis College.
Rond je de HTV én de politiespecifieke vakken en opdrachten met een voldoende af, dan geeft dit je recht op een plaats in de selectie bij de politie. Kom je door deze selectie dan stroom je in in het tweede leerjaar van de initiële opleidingen 4 van de Politieacademie. Waarom niet meteen solliciteren bij de politie maar eerst de HTV-P opleiding volgen?
Opleiding tot Gecertificeerd Security Manager IT Management Group.
Klanten van ITMG. Cursisten kiezen voor onze training vanwege de kwaliteit van de training, de aangename en luxe locaties en de prettige service van de IT Management Group. Onze opleidingen en trainers zijn vanzelfsprekend geaccrediteerd. ITMG hanteert in vergelijking met andere opleiders een zeer aantrekkelijke prijs.
Opleidingen Hogeschool Saxion.
De titel die je na je afstuderen krijgt hangt af van de opleiding die je hebt gevolgd. Bekijk het overzicht van titels die je mag voeren na het afronden van jouw opleiding. Kan ik ook een opleiding in een andere taal volgen? Ja, we bieden ook opleidingen aan in het Engels en Duits.
Opleiding Stage vraaghetdepolitie.nl.
Dan is een opleiding of een stage of opleidingsplaats bij de Politie iets voor jou! Voor alle vragen over opleidingen en stages verwijzen we je graag naar kombijdepolitie.nl. Bekijk ook eens het filmpje hieronder dat zij gemaakt hebben over de opleidingen die je bij de politie kunt volgen.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons